Nøddehaven 58, 2., 2500 Valby

Indflytningsklar 2V lejlighed på 2 sal i god andelsforening med forældrekøb tilladt!

Gennem renoveret 2V lejlighed på 2 sal med hele 58m2 at boltre sig på, ligger i kort afstand til motorvejsnettet, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Hopper man på cyklen vil man være i centrum af Valby på 10-15 min, hvor man har alt hvad hjertet begærer af muligheder i diverse detail forretninger, speciale forretninger og ikke mindst det store udvalg af caféer og restauranter der er i dette område. Er man mere til en løbetur eller gåtur i det grønne, så ligger Vigerslevparken inden for en overkommelig afstand, hvor man så kan benytte sig af de mange faciliteter som parken tilbyder.

Ejendommen er opført i 1939 i gule mursten med tagpap. Stiftet som andelsboligforening i 2004, består af 14 andele, som byder på fælles lukket gård, grill areal, dørtelefon, fælles vaskekælder, tørrerum, fællesbad, cykelkælder, parkering og brugsret til kælderrum.

Vi byder jer indenfor i denne indflytnings klare 2v lejlighed på 2 sal med lys entre, lille badeværelse med toilet lyse klinker på gulv og vægge samt brus, rummelig soveværelse med plads til seng og skabe, og med kig til foreningens grønne område. Nyt hvidt HTH køkken med bordplade i beton, og alle integrerede hårde hvidevarer i Siemens, samt plads til at etablere et lille spisebord, og skønt lys indfald fra køkken vinduet. Fantastisk dejlig lys stue med plads til at indrette sig, og med en skøn udsigt over villaernes tage.

Lejligheden er indflytnings klar med nye flydende isolerede planke gulve, nyt el, nye døre, radiator skjulere og hvid malede vægge og lofter med spot.

Dette er en lejlighed som både skal ses og opleves! - Så ring allerede i dag for en fremvisning af denne gennemførte lejlighed

Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af valuarvurdering pr. 31.07.2020 til 17.500.000

Skal din bolig sælges? - Ring for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.