Frederikssundsvej 108A, 3. Tv., 2400 København NV

Skøn 4V lejlighed på 3 sal med en virkelig skøn udsigt!

Nu udbydes denne fantastiske hjørnelejlighed på 113 kvm med en skøn udsigt udover Københavns tage, som ligger i gåafstand til indkøb, Bellahøj Svømmestadion, offentlig transport, og de mange special butikker på Frederikssundsvej, og hele området omkring Nørrebro Station med S-tog og Metro. Grønne områder ligger Utterslev mose samt genforeningspladsen og Nørrebroparken inden for cykelafstand og er du mere til sport og aktivitet ligger Grøndals Centeret lige i nærområdet.

Ejendommen er opført i 1906 i røde mursten med sort tag, som er stiftet som andelsboligforening i 1989, og består af 33 andele og 2 bolig lejemål, som byder på dørtelefon, fælles gård areal, cykelparkering samt brugsret til kælder og loftrum. Husdyr er tilladt.

Velkommen indenfor i entréen, hvor man kan hænge overtøjet og stille skoene, endvidere mødes du med et åbent Snedker Køkken fra 2012 med en mørk træ bordplade, gasblus, integreret køleskab og med masser af opbevarings plads og bordplads, samt vindue mod gården, pænt flise badeværelse med separat bruseniche, skabsmiljø samt vindue og gulvvarme, lille børneværelse/kontor med fransk altan og kig til gården, stort soveværelse med plads til seng og skabe, samt et skønt lys indfald, sidst den rummelige stue med karnap, hvor der er lagt en væg ned til et oprindeligt værelse, så dermed har du en kæmpe stue med en fantastisk udsigt udover københavns tage og et gennemgribende lys fra de store vindues partier.

Lejligheden er med nyt el, højt til loftet, flotte plankegulve og nye energivinduer - mulighed for hurtig overtagelse.

Denne lejlighed skal ses og opleves! - Så ring allerede i dag for en fremvisning!

Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af valuarvurdering pr. 30.09.2019 til 49.000.000

Skal din bolig sælges? - Ring for en gratis uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.