Frederikssundsvej 78A, 3. 14., 2400 København NV

Stor 2V andelslejlighed i en charmerende ejendom med elevator og godt fællesskab!

Nu udbydes denne store 2V andelslejlighed på hele 95 kvm på 3 sal med vinduer væk fra Frederikssundsvej, samt en super central placering, hvor du har alt inden for en overkommelig afstand af diverse indkøbsmuligheder, take-away, grønthandlere, caféer, restauranter samt offentlig transport i form af bus eller tog fra Nørrebro station samt Metroen.

Ejendommen er opført i 1908 i røde mursten med sort tegltag, og som er etableret som andelsboligforening i 2005, og består af 16 andelslejligheder som byder på dørtelefon, elevator, parkeringsplads, tørrekælder, cykelkælder, solrig fælles have, samt brugsret til et kælderrum.

Vi byder indenfor i denne skønne lyse fordelingsentre, hvor der er mulighed for at have et opbevaringsskab, samt at hænge overtøjet og stille skoene, moderne badeværelse med gulvvarme og flotte lyse klinker, separat bruseniche, samt muligheden for at have en vaskesøjle. Rummeligt soveværelse med flotte hvide vægge, samt plads til en seng og skab og med et godt lysindfald fra det store vindue mod gården. Velfungerende nyere køkken i antracit grå med lys bordplade og integreret opvaskemaskine og køle-/Fryseskab, samt åben bar til stuen. Fra køkkenet kommer vi ind i den meget rummelige stue, hvor der er gode indretnings muligheder af både sofa arrangementet og spisebord, samt det skønne lysindfald fra de sprossede vinduer.

Lejligheden fremstår indflytnings klar med flotte hvidmalede vægge, højt til loftet og flotte plankegulve, og kan overtages efter aftale.

Dette er en lejlighed som både skal ses og opleves! - Så ring allerede i dag, hvis du ønsker en fremvisning af denne skønne 3 sals lejlighed.

Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af anskaffelsesprisen pr. 31.12.2019 til 30.365.000
Skal din bolig sælges? - Ring for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.